תולעים ותופעות לוואי

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

05/07/2023 | 12:47 | מאת: קרן

היי הבת שלי בת 4, קיבלה תולעים (לבנות דקות) בפעם הראשונה מהגן. נתנו ורמוקס בהמלצת הרופא יומיים ברצף ועוד פעם שניתן אחרי עשרה ימים. שבועיים לפני שראינו את התולעים היו לה הפרשות צהובות מהפות ולא קישרנו שזה סימן מקדים ואז עם הורמוקס זה נעלם ואחרי 3 ימים מהטיפול שוב חזר. בנוסף, בצואה שלה כבר אין תולעים אלא עיגולים לבנבנים מוזרים אז השאלות שלי הן: 1) האם ההפרשות מהפות שחזרו מבשרות על עוד תולעים שלא מתו? בפות או בטוסיק?! 2) מה זה העיגולים הלבנבנים בצואה? הבנתי שביצי תולעים זה משהו ממש קטן.. אלה גדולים יותר. ראיתי עוד אמא אחת שתיארה את אותו המראה בפוסט אחר. מכיוון שאין לי ניסיון עם מראות כאלה אשמח לעצותיך, תודה...

שלום, זה חלק מההחלמה. היא מפרישה את התולעים כגושים. תמשיכו בטיפול כפי שהסבירו לכם

מנהל פורום רפואת ילדים