תינוקת עם אף סתום בלילה

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

30/06/2023 | 07:35 | מאת: טלי

שלום, בת חצי שנה. מציינת שהיא גם סובלת מריפלוקס, פולטת מדי פעם. בלילות, בעיקר כשאני מדליקה מזגן (קירור או חימום כשהיה חורף), ישנה ממש גרוע בגלל שהאף שלה סתום...למרות שיש קערת מים בחדר באופן קבוע, גם אם אני משאירה חלון פתוח, לא משנה מה- מתעוררת המון. יש לי כמה שאלות: 1. האם זה קשור לפליטות שיש לה במהלך היום? 2. האם זה תקין? 3. מה אפשר לעשות? 4. כמעט בכל לילה אני מטפטפת לה לאף פעם אחת טיפות מי מלח, בעצם כבר כמה חודשים. האם יש בכך סיכון בשבילה? תודה רבה

שלום, הכל נובע מהרפלוקס שלה. האוכל שעולה מתייבש באף וסותם אותה וזה גם מה שמכניס אותה לאי שקט

מנהל פורום רפואת ילדים