ריפלוקס אצל תינוקת

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

28/06/2023 | 15:09 | מאת: הל

ביתי בת החודשיים אוכלת אינפטריני ומעט חלב שאוב, פולטת המון, לפעמים ממש את כל הארוחה. אחרי הפליטות היא בד"כ מאוד לא רגועה ולפעמים היא ממש משתנקת אחרי הפליטה- נושמת מוזר ולא מצליחה לבכות. רציתי לשאול איך אפשר ליזור לה וכן האם אחרי פליטה גדולה ממש טוב לתת לאכול מיד שוב או לא- מצד אחד היא בעצם לא אכלה כלום, מצד שני היא פלטה אולי כי היא אכלה מידי הרבה

שלום, ניתן לעזור לה ע"י טיפול טבעי להפסקת הרפלוקס. אשמח לעזור

מנהל פורום רפואת ילדים