שלוש שאלות לגבי שתי ילדיי

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

27/06/2023 | 11:17 | מאת: מירי

היי בני בן שמונה וחצי אתמול אכל שוארמה בצהרים ובערב אכל מעדן אחר כך ביקש מלפפון גבינה צהובה בלי לחם ואחרי זה שוגי אים חלב ואחרי זה עוד מעדן התלונן שכואב לו הבטן ובא לו להקיא האים יכול להיות בגלל כול מה שאכל ?? שאלה שניה בצי בת עשר וחצי בימים אחרונים ישנה ובתוך שינה יושבת ואז מסתכלת מהחלון ואז אני משכירה אותה לישון ממה זה ? אתמול הילדה הלכה למסיבת סיום לפארק אתגר ושמה גיניס קצר ו שהילדה באה ממש גירד לה הטוטה שהסתכלתי הכול היה אדום שמתי לה משחה של הגיסטן והפיפי לא שורף ממה זה הגירוד האים יש משחה יותר טובה

שלום, אכן לפי מה שהוא אכל פלא שלא כאבה לו הבטן לגבי הילדה מספיק מים ןסבון ושטיפה וזה יעבור

מנהל פורום רפואת ילדים