כאבי בטן עמומים ובדיקת א"ס ישנה

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

26/06/2023 | 19:40 | מאת: עדי

הי דר שינהר . הבן שלי בן 7 ומזה 4 ימים סובל מכאבי בטן עמומים. הכאבים לרוב אינם משביתים אותו מפעילות אך כן מציקים לו. רופאת הילדים והמחליף שלה לא זמינים ביומיים הקרובים ואני תוהה על דחיפות העניין. יש לציין שמלבד הכאבים אין תסמינים נוספים אוכל רגיל ויציאות רגילות. לפני שנתיים בוצע לו א"ס בטן בשל כאבים ואובחן מזנטריק לימפאדיטיס בגודל 1.5 סמ ואמרו שזה חסר חשיבות. האם יכול להיות שהתקפי כאבי הבטן עכשיו קשורים לזה? מה הסיבות להגדלת בלוטות הלימפה ? ומה מצופה בבדיקת רופא הילדים בעוד כיומיים? במעדה וסובל דיחוי כמובן תודה לך

מה שהיה לו בעבר זה חלק ממחלה וירלית. אין קשר למה שהיה בעבר לכאבים עכשיו. אם אין חום ואין הקאות זה יכול להמתין לבדיקה של הרופא

מנהל פורום רפואת ילדים