אימפיטיגו זיהומים ובריכה

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

19/06/2023 | 15:33 | מאת: נגה

היי, הבת שלי בת 5. בשבוע האחרון יש לה כמה פצעים יבשים(כמו שריטות שהתייבשו) ברגליים. אך פצע אחד היא גרדה הוא דימם ועכשיו העור כאילו קצת חשוף.. זה לא הגליד עדיין. אני חוששת שאולי זה אימפיטיגו כי היה לה פעם.. למרות שזה בדיוק נראה ככה. השאלה- אנחנו במלון בחופשה והיא בבריכה. מספר שאלות בבקשה: 1- האם זה מסוכן עבורה שיש לה פצע אחד "פתוח" שיכול להזדהם מהמים בבריכה? 2- אם זה אכן אימפיטיגו, ונראה רופא רק עוד 3 ימים.. האם זה יכול לסכן אותה? שהחיידק יחדור לדם? או משהו אחר? 3- האם היא מסכנת אחרים שנמצאים בבריכה להדביק אותם? תודה לך

שלום, על כל השאלות התשובה שלילית. זה לא אימפטיגו והיא יכול הלהכנס למים ולא מסכנת אף אחד

מנהל פורום רפואת ילדים