צואה רכה בתדירות גבוהה מאז שנכנס לגן

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

19/06/2023 | 14:59 | מאת: דניאל לפלידות

צהריים טובים, הבן שלי בן שנתיים, הוא נכנס לגן לפני 4 חודשים ומאז יש לו מדי פעם קקי נוזלי על גבול השילשולי. לפחות פעם בשבוע יש לו יציאה אחת כזו ביום ואחר כך הכל רגיל וחוזר חלילה. האם זה נורמאלי? האם צריך לבצע בירור כלשהו? האם זה בגלל הגן? הילד גדל בצורה תקינה ובמשקל תקין, הוא מאוד אוהב לאכול ולהתנסות בהכל. לא שותה תמ"ל ונגמל מהנקה מזמן. הנה פירוט של מעקב תאריכים שעשיתי: 19/6 13/6 2/6 25/5 8/5 4/5 25/4 26/4 13/4 תודה רבה לך!

שלום, זה בגלל הגן ומזונות שהוא לא תמיד מורגל בהם. לא צריך כל בירור

מנהל פורום רפואת ילדים