חלב ניגר שעבר תהליך חימום

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

19/06/2023 | 13:28 | מאת: מעיין

שלום, יש לי מספר שאלות ואשמח לתשובה. 1. כידוע לי, אסור לתת חלב ניגר עד גיל שנה. האם מותר לתת חלב כאשר הוא עובר תהליך חימום? לדוגמא לחם מטוגן (עם מעט חלב) או לדוגמא פשטידה שאחד המרכיבים בה הוא חלב? 2. מה בעצם מסוכן בחלב פרה שאסור לתת אותו? 3. איך אני יכולה לתת טעימה של אגוזים? האם יש לבדוק כל אגוז בנפרד? תודה רבה מראש

שלום, ברור שניתן לתת מאכלים שיש בהם חלב. לא נותנים חלב פרה כיון שיש כאלה שרגישים לזה. אין מה לתת אגוזים לילדים.

20/06/2023 | 11:22 | מאת: המשך שאלה

אז איך אוכל לשלול אלרגיה?

מנהל פורום רפואת ילדים