התאפקות לצרכים בת 3, לא גמולה

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

12/06/2023 | 08:17 | מאת: רחל

מגיל 1.10 התחילה להתלונן על כאב סביב הקקי. בדקנו רפואית ולא נמצא כלום. עוד מינקות היציאות לא היו יומיומיות.תמיד צואה רכה.תזונה מעולה.מגיל 2 התחיל רצף של תולעים-מטופלת.שיש תולעים היציאות פעם ב5 ימים צואה רכה.כשאין יש רצון לקקי כמעט כל יומיים.אבל מבחינתה "קקי זה כואב ופיפי זה שורף" והיא מתאפקת

שלום, לפי התיאור שלכםזה בהחלט משהו שדורש בירור. לא ברור לי מה עשיתם ואיזה בירור בוצע אבל אני מציע בדיקה חוזרת אצל גסטרו לילדים ואם צריך אשמח לבדוק גם כן את הילדה.

מנהל פורום רפואת ילדים