אנביוטיקה פלקסין 500 מג

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

07/06/2023 | 13:11 | מאת: לי

שלום דוקטור. ביתי בת 19 בשנת שירות ואין לי דרך לדבר עם הרופאה המטפלת שם. היה לה אתמול חום גבוה, משטח חיובי לסטרפטוקוק וגם כאבים וככל הנראה דלקת באחת האוזניים. קיבלה פלקסין 500 מג לעשרה ימים. 3 פעמים ביום. האם זאת אנטיביוטיקה שמתאימה גם לטיפול בסטרפטוקוק?(הרופאה אצלינו במרפאה מטפלת במוקסיפן כשיש סטרפטוקוק). ממה שקראתי ברשת... לא בטוחה.. מציינת שהיא פיתחה השנה פריחה לאחר נטילת אוגמנטין..ואת הסוג ההזה לא נותנים לה. תודה רבה.

שלום, זה למעשה צפורל שזאת אנטיביוטיקה שנותנים במקרה של חשד לרגישות לאוגמנטין. זה בהחלט יכול להיות יעיל

מנהל פורום רפואת ילדים