בן חודשיים לא עולה במשקל

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

16/05/2023 | 11:36 | מאת: הללי

היי בן חודשיים לא עולה במשקל למרות שאוכל 150 כל שעתיים וחצי שלוש כרגע אחוזון 3 נולד משקל תקין 3300 שבוע 38 היינו אצל גסטרו כי היו קצת פליטות אמר ריפלוקס רשם לנו נוטרילון ar אבל כבר מזמן אין פליטות והוא לא עולה במשקל. קצת רקע נולד עם רעדיות בגפיים בוצע us מוח תקין ,בדיקה ניורולוגית תקינה לגיל ,בדיקות דם תקינות לגיל גם סוכר בדקו מעבר לזה אובחן עם היפרטוניה ומועמד לפיוזטרפיה. אילו סיבות עוד יכולות להיות לזה שהוא לא עולה במשקל ומה עוד לבדוק. אגב זה לא גנטי אנחנו לא משפחה של רזים תודה

שלום, יכולות להיות סיבות רבות לכך כולל צליאק ובעיות ספיגה שונות. הדבר מצדיק בירור מעמיק

מנהל פורום רפואת ילדים