אלרגיה לביצים- האם ייתכן?

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

14/05/2023 | 20:03 | מאת: אמא בפעם הראשונה

שלום הבת שלי בת 8 חודשים ויש לי חשש לאלרגיה. בטעימות לפני כחודשים נתתי לה כפית ביצה קשה ועבר חלק. אתמול נתתי לה ביצה וכבר בביס השני הקיאה. היום, נתתי לה ביצה מקושקשת ולאחר 3 שעות הקיאה (יש לציין שגם פולטת המון ביום יום). ההקאה התרחשה לאחר שעה מאנלציה (בודיקוד ומי מלח). האם ייתכן שיש לילדה אלרגיה לביצים? או שאם ההקאה התרחשה לאחר 3 שעות זה לא סביר?

שלום, חכו מספר שבועות ותנסו שוב ולא בזמן שהיא חולה ומקבלת אינהלציות

מנהל פורום רפואת ילדים