שתי שאלות לרופא לגבי ילדיי

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

04/05/2023 | 09:38 | מאת: מירי

היי בתי בת עשר וחצי אתמול שיחקה בבית ספר כדורגל ואז היא היתה שוערת ואיזה ילד זרק חזק תכדור פגע לה בחזה בצד שמואל היה לה קשה לנשום לשניה ועבר האים צריך לעשות משהו מרגישה טוב .. בני בן שמונה וחצי ילד שכול הזמן כואב לי פה שם בחופשים לא כואב כלום השבוע פעמים בלילה התלונן אל כאבי בטן ובבוקר כלום ממה זה יכול להיות לציין שבבית ספר הוא לא אוכל ת פרוסה אומר שלא רעב ואז באה הבית ואוכל טוב יכול להיות בגלל שאוכל הרבה ולא אוכל מסודר בגלל זה כאב לו ..

שלום, לגבי הילדה אין כל בעיה לגבי הילד זה מיועד למשוך תשומת לב

מנהל פורום רפואת ילדים