שתי שאלות לרופא לגבי שתי ילדיי

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

30/04/2023 | 09:21 | מאת: מירי

היי בני בן שמונה וחצי שמתי לב שהוא ישן שהוא קופץ אוו לפעמים הרגל הרים זה תקין ? ועוד שאלה בתי בת עשר וחצי יש בעיה בבית הספר אים הבנות הילדה עוברת בעיה רגשית שהילדה חזרה לבית הספר שבוע שעבר שחוזרת מבית הספר אומרת שכואב לה הראש לא יודעת אים זה קשור לבית הספר לא מזכירה לה ופתאום זה עובר  האים זה קשור לבעיה רגשית שיש לה ??

שלום, קפיצת הרגל קשורה לחלומות ויכולה להיות. בהחלט בעיות רדשיות יכולות לגרום לתופעות כמו כאבי ראש

מנהל פורום רפואת ילדים