עליות חומציות לתינוקת

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

30/04/2023 | 00:23 | מאת: ממ

הבת שלי בת 10 חודש, מגיל קטן עלה לה האוכל , חומציות.(בד"כ לא פולטת) אמרו שזה ריפלוקס סמוי, ונתנו לה אומפרזול תקופה..ומטרנהAR. כעת התרופה לא עוזרת, עולה לה בלי קשר לאוכל בלילה בוכה מידי כמה דקות, היינו אצל גסטרו שאמר שלדעתו זה לא ריפלוקס , הרופא פתאום גם אומר שזה לא ריפלוקס והפנה שוב לגסטרו. מה זה יכול להיות????

שלום, זה בהחלט רפלוקס וניתן לעזור בטיפול ברפואה משלימה. אשמח לעזור גם לכם במיוחד שהתרופה כבר לא משפיעה

30/04/2023 | 23:07 | מאת: ממ

תודה על התשובה. עד עכשיו טופלה כריפלוקס. אך לא ציינתי שהגסטרו אמר שזה נראה כמו אלרגיה לחלב (כנראה מסוג שאינו מסכן חיים) . ויש גם מעט אדמומיות בפנים, ולעיתים צןאה רירית. מה דעתך? ואם כן מה הטיפול בכך?

מנהל פורום רפואת ילדים