שפעת ודלקת ריאות אחריה

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

25/01/2023 | 21:45 | מאת: עדי

ערב טוב. לבן שלי היה חום במשך 5 ימים והרופא אבחן כשפעת..חום גבוה וחולשה בלי תסמינים אחרים. מאתמול לא היה כמעט חום.. אבל הבוקר התחיל להשתעל ללא הפסקה ועכשי, בלילה, ו גם החום שוב מתחיל לעלות. שיעול ליחתי בעיקר. האם זו יכולה להיות דלקת ריאות בעקבות השפעת? האם זה אמור לעבור מעצמו או דורש בדיקות? האם זה דורש אנטיביוטיקה? האם זה ויראלי? אשמח להבין מה זה יכול להיות . כמו כן איך להקל על השיעול..הוא לא מצליח לישון מרוב שיעול. הוא בן 4 וחצי תודה רבה וליל מנוחה

שלום, אם כל הרצון הטוב לא אוכל לתת תשובה בלי לבדוק את הילד. אני מציע שתגשו לרופא המטפל לבדיקה חוזרת.

מנהל פורום רפואת ילדים