צואה בצבע ירוק בת שלושה חודשים

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

23/01/2023 | 17:24 | מאת: מור

היי ד"ר הבת שלי בת שלושה חודשים ומידי פעם יש לה צואה בצבע ירוק לכיוון גוון הכהה, במרקם משפחתי הזה (לא שלשול) אין שינוי במצב רוחה של התינוקת , ללא חום , כאבים או כל תסמין אחר האם זה משהו שמצריך בדיקה ? לא ייחסתי לזה חשיבות אבל לאחרונה חשבתי שזה כן אולי מצריך בדיקה זה לפעמים יכול להיות צואה כזאת וסהמשך במהלך היום צואה בצבע חרדלי כזה לפעמים ככה ולפעמים ככה לא משהו קבוע אודה למענה

שלום, זה תקין לחלוטין ותמיד הצואה הצהובה הופכת לירוקה בשלב הזה עקב החיידקים במעי

מנהל פורום רפואת ילדים