גדילה לגובה אצל ילד בן 3.5

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

19/01/2023 | 22:08 | מאת: מיטלי

שלום דר רציתי לדאול לגבי בני בן 3.5 הוא לא אוכל טוב בכלל בגיל שנה וחצי מאוד בררן היתה לו גם תקופה שכמעט ולא ישן ממש מעט שעות בשביל ילד 8-9 ביממה, נכון לעכשיו הוא נמצא באחוזון נמוך במחינת גובה והכי קטן בגן! אחוזון 23 אני 165 סמ בעלי 185 סמ האחים גבוהים הוא נולד יחסית קטן 2700 שבוע 38.4 רציצי לברר האם הוא פשוט קטן או שפספס את חלון הגדילה שלו בזבהשלא ישן ואכל טוב? או גנטי? למרות שרוב המשפחה גבוהים. תודה לך מראש על התשובה

שלום, לרוב זה לא מושפע מחלון הזדמנויות כזה או אחר. ברוב המקרים הכל נובע מהגנטיקה שלו.

מנהל פורום רפואת ילדים