תינוקת בת 11 חודשים

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

05/01/2023 | 15:37 | מאת: אמא

היי , יש לי תינוקת בת 11 חודשים. היא לא מוכנה לישון במיטה שלה בשום פנים ואופן . נעמדת ובוכה בכי קורע לב עד שלא מרימים אותה ונשכבים יחד איתה (במיטה של ההורים) כבר ויתרנו והתחלנו להרדים אותה במיטה שלנו (ההורים) והיא מתעוררת הרבה במהלך הלילה .. בנוסף לזה איך שאני מרדימה אותה וקמה מהמיטה היא ישר מתעוררת ומתחילה לבכות מה עושים? איך לגרום לה לישון במיטה שלה בלי בכי והתעוררויות רבות ככ

שלום, תופעה מוכרת ומאד לא נעימה. אתם יכולים לנסות את שיטת ה 5 דקות ואם תתמידו זה עשוי לעזור

מנהל פורום רפואת ילדים