אוכל קפוא

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

03/03/2002 | 10:50 | מאת: ענת

ד"ר ירדני, שלום! בני (בן 8 חודשים) אוכל מרק בשר+ירקות שהמטפלת שלו מבשלת בבית שלנו. היא טוחנת מיד לאחר הבישול ומקפיאה מיד במנות יומיות. שאלתי היא: האם כשמפשירים מנה צריך להרתיח (במיקרוגל בחימום חזק) או מספיק להפשיר ולחמם לטמפרטורת אכילה? תודה!

03/03/2002 | 18:35 | מאת: ד"ר הדר ירדני

ענת יקרה, אין כל סיבה להרתיח, מספיק לחמם לטמפרטורת אכילה. בברכה,

מנהל פורום רפואת ילדים