צואה רכה עם ריר תינוק בן 10 חודשים

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

08/12/2022 | 07:29 | מאת: אורין

היי לבן שלי בן ה10 חודשים יש כבר שבועיים צואה מאוד מאוד רכה ומידי פעם שילשול כל היצאות יוצאות עם ריר .. בדיקת תרבית צואה יצאה תקינה , השאלה ממה זה יכול לנבוע ואיך אפשר לעקל על היצאות האלו תודה ויום טוב

שלום, ניתן לעזור עם פרוביוטיקה באבקה לילדים.

12/12/2022 | 11:06 | מאת: אורין

הרופאה אמרה לי לתת לן ביו גאיה , ולשנות את התמל שלו לצמחי ולא לתת לו פירות וירקות, ומוצרי חלב , עשיתי את הכל אבל אני לא כל כך רואה שיפור עדיין יש לו בין 1-4 יוצאות רכות או שילשול עם ריר אני באמת לא יודעת מה לעשות ואם יש עוד בדיקה שאתה חושב שכדי לעשות? או שזה משהו שיכול לחלוף מעצמו? עברו כבר קצת יותר משבועיים

מנהל פורום רפואת ילדים