סחרחורות ומבחן רומברג חיובי

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

04/12/2022 | 16:48 | מאת: נדיה

שלום רב,בני בן 15 סובל מזה שבוע מסחרחורות,כאבי ראש וחום סובפברילי.בגלל אדמומיות באוזן מקבל טיפול דטמיצין ובטיפול במוקסיפן(ברקע סובל מדלקות גרון חוזרות),גם כעת לוע אדמדם.בבדיקת רופא נמצא ש: מאורע סחרחורת בעת הבדיקה,מתקשה לבצע מבחן עצבא עין,ללא היסטגמוס,ללא טרמור,רומברג חיובי,ללא סימנים של גירוי ממנגיאלי.אבחנה- ורטיגו. תור לרופא אף אוזן גרון נקבע לעוד שבוע,תור לנוירולוג ילדים נקבע לעוד חודש. האם לדעתך רומברג חיובי יכול לנבוע מבעיה במע'שיווי משקל באוזניים,אם לדעתך כדי לפנות בדחיפות למיון .בתודה מראש

שלום, לא בדקתי אותו אבל זה נשמע שהכל קשור במחלה וירלךית כלשהי

מנהל פורום רפואת ילדים