שתי שאלות לרופא לגבי כאבי ראש

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

29/11/2022 | 07:13 | מאת: מירי

היי בתי בת 10 זה כמה שבועות שהבת שלי יום כן יום לא בערב מתלוננת שכואב לה הראש הבעיה שהיא לא הולך לישון מוקדם וכמה מוקדם לבית הספר היא איך שהיא באה מבית הספר היא בטלפון היא עוברת תקופה לא טובה בבית ספר זה אומר ילדה שמציקה לה האים יש קשר לכאבי ראש הכאבי ראש רק בערב ולא חזק ועוד שאלה בני בן 8 לא אוכל בבית ספר וכול הזמן אני מבקשת ממנו לאכול אתמול בבית ספר הוא קיבלת סחרחורת כשאכל ושתה עבר לו לציין שהוא מצונן ומשתעל למה קשור הסחרחורת ?

שלום אבי הראש יכולים להיות בהחלט על חוסר שינה וגם על מתח ולחץ נפשי. הסחרחורת של בן ה 8 יכולה להיות מחוסר אכילה ושתיה וגם ממחלה וירלית.

מנהל פורום רפואת ילדים