שאלה לרופא לגבי בדיקת שתן

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

22/11/2022 | 06:46 | מאת: פני

היי עשיתי לבני בדיקת שתן ושמתי לילד חליפה חדשה אולי החוטים של החליפה נכנסו לתוך הכוס של בדיקת שתן הילד נתן שתן בבית בכוסית של קופת חולים האחות לקחה מהבדיקה למעבדה ואז ביקשה ממני לזרוק את כוסית השתן שהסתכלתי בכוסית ראיתי חתיכה קטנה של חוט של החליפה בתוך השתן לציין שהבדיקה נשלחה לשתן קרוסוקפיהה האים החוט שהיה בשתן זה מפריעה לבדיקה שנותן תוצאות שגיועות

שלום, לא בטוח שזה היה משנה את התוצאות אבל בכל זאת נוכחות של גוף זר עלולה להשפיע וטוב שכך נעשה

22/11/2022 | 15:24 | מאת: פני

היי לא הבניתי את תשובתך הבדיקה הגיעה תקינה במצב שיש גוף זר זה יכל לתת תשובה שגויה

מנהל פורום רפואת ילדים