ריח רע מהנרתיק אצל ילדה

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

05/11/2022 | 23:39 | מאת: עדי

שלום . הבת שלי בת 5 ומזה מספר שבועות מתחוננת מידי פעם שמגרד/שורף לה בנרתיק . יש ריח לא נעים כמו של שתן חזק. היא מנגבת לבד בגן ולפעמים לא מנגבת. לדעתי אין הפרשות. איך ניתן לדעת האם זה כתוצאה מהגיינה לקויה או שתקוע לה שם נייר טואלט שגורם לזה?(קראתי בפורום שזה יכול לקרות). מה עלי לעשות? הטם לנסות כמה ימים להפקיד על אמבטיות בישיבה, לתת לה מגבונים במקום נייר לגן ולראות אם יש שיפור? האם ללכת לרופא? אם זה נייר תקוע איך הוא יידע? מלבד זה אין תזמינים אחרים..לא שורף בשתן ואין חום . תודה

שלום, אם אין הפרשה אז להקפיד על אמבטיות והגיינה טובה יותר. ניתן לגשת גם לבדיקה של הרופא לשלול נוכחות פטרת

מנהל פורום רפואת ילדים