בריחת צואה במיטה לילה קטנה

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

29/10/2022 | 05:38 | מאת: יוסי

ילדה בת 5.5 גמולה לא מצליח להתעורר לבד לפיפי אך לא עושה במיטה . באופן חד פעמי בר לה צואה במיטה , שלשול רב . ככל הנראה לא שלטה ולחצה קצת והכל יצא על המיטה . או שניסתה לעשות פוק והכל יצא. האם הדבר דורש טיפול אם זה חד פעמי? האם כנראה זה קשור לכאבי בטן שהתלוננה ? האם יש דרך נכונה לאמת ריקון למרות שטוענים שאין להם .

שלום, אירועים כאלה יכולים לקרות גם למבוגרים במיוחד אם יש שלשול. לא דורש כל טיפול ולא להתרגש.

מנהל פורום רפואת ילדים