חום גבוה בילדים שלושה ימים

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

18/10/2022 | 15:08 | מאת: הה

הבת שלי בת שנה, עם חום גבוה עד 41 מעלות, כבר 3 ימים+ שיעול רציני וחולשה כללית גדולה, ישנוניות ולפעמים מעט אפאטיות, פעם אחת לווה בפרכוס חום, יורד עם תרופה להורדת החום אך עולה לאחר כ2- 3 שעות. בטרם- העלו רק שיש לה מחלה ויראלית. א- האם זה הגיוני חום גבוה כל כך? ב- החום ממשיך לעלות- האם יש טעם לפנות שוב לרופא? היתה בטרם ביום ראשון

שלום, כך נראות מחלות וירליות וזה יכול להמשך מספר ימים רצוי לגשת מחר בבוקר לבדיקה חוזרת לראות אם לא הופיעו סימנים נוספים שיצריכו שינוי טיפול

מנהל פורום רפואת ילדים