תינוקת בת 4.5 חודשים

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

11/10/2022 | 17:22 | מאת: דניאל

שלום רב. יש לנו תינוקת בת 4 וחצי חודשים, היתה ישנה לפחות 5 שעות בלילה רצוף. מאז שהיה לה צינון לפני שבועיים קמה כל שעתיים כשאתמול היה השיא וקמה כל שעה למרות שהיתה מאוד עייפה. חשוב לציין שאין צינון יותר אך יש שיעול שאין דרך לטפל בו כי היא קטנה מידי. מה ניתן לעשות כדי להפוך את השינה ליותר רציפה ? תודה על המענה.

שלום, זה נובע מהליחה והשיעול ולכן מתקשה לישון. ניתן לעזור עם אדים קרים בחדר, או אינהלציות של מי מלח

מנהל פורום רפואת ילדים