שלשולים ממושכים בתינוק בן 10 חודשים

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

18/09/2022 | 21:07 | מאת: קים

שלום ד״ר, יש לי ילד בן 10 חודשים כבר מזה כחודשיים סובל משלשולים שבאים והולכים זה יכול להיות שבועיים שלשולים ואז שבוע הפוגה וחוזר חלילה עשינו בדיקת צואה אשר יצאה תקינה בגן קבעו לנו עובדה שהילד לא נכנס יותר עד שהשלשולים שלו לא ייפסקו לצמיתות מדובר ב3-4 יציאות נוזליות ביום כבר תקופה מזמן לא היו יציאות קשות הרופא כל פעם מחזיר אותנו הביתה בטענה שזה וירוס גם עברנו בהמלצת רופא למטרנה צמחית אך המצב נותר בעינו. אשמח לקבל את דעתך מה ניתן לעשות בנדון? בעיה נוספת היא שהילד לא מוכן לשתות מים בכלל ולא מוכן לאכול מזון אחר ..חי על מטרנה בלבד מנסה לתת לו פרוביוטיקה של ביוגאיה ללא הצלחה לא מוכן לקבל ומשתולל תודה מראש

שלום, תנסו לתת לו פרוביוטקה אחרת ולא את הביוגאיה. יש הרבה סוגים. כמו כן ניתן לחזור על תרביות צואה לפרזיטים. יש לא מעט תינוקות שמסרבים לאכול פרט למטרנה וזה מסתדר עם הזמן

מנהל פורום רפואת ילדים