טונוס שרירים נמוך מה עושים?

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

10/09/2022 | 21:53 | מאת: עדי

בני בן 6.5 ומגיל צעיר אובחן עם טונוס שרירים נמוך(כשהיה תינוק גם היה לו טרטוקוליס).עכשיו כשגדל זה מורגש בכתיבה שלו, במשחקי ספורט כמו כדורגל או פינג פונג, בריצה כשמועד הרבה וכו. כאילו הוא די רפוי בכל תנועותיו. ניסיתי כמה פעמים דרך הקופהלהגיע לאבחונים אך התורים לא הגיוניים. אשמח לדעת מה אני יכולה לעשות כדי לחזק אותו? איזה זוג של טיפולים, גם אם פרטיים וגם אם יש משהו שאני יכולה לעשות איתו בבית. יש לציין שזה גם מתסכל אותו היות ותמיד בחוגי הספורט(כדורגל כדרוסל פינג פונג) הוא החלש ביותר מבין ילדי החוג וזה מעציב אותו וגורם לו לא לרצות להשתתף. תודה לך

שלום, ניתן לתת טיפולים בפיזיוטרפיה שמיועדים למצבים אלה. הרופא המטפל יכול להפנות לזה.

מנהל פורום רפואת ילדים