שאיפת/בליעת מים אחרי ביקור בים

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

13/08/2022 | 23:08 | מאת: שחר

שבוע טוב. היינו היום בים והבן שלי השתולל הרבה במים, הןא בן 6.. במבחך ההשתוללות שלו, הוא בלע מים וכנראה גם שאף..נניח בכל פעם שהגיע גל, הגל כיסה אותו וכו. כעת, לילה- הוא משתעל מידי פעם מתוך שינה. האם יכול להיות ששאף כמות גדולה של מים ומדובר בטביעה משנית/יבשה? שהריאות לאט לאט מתמלאות מים ששאף/בלע? מה התסמינים שעלי לשים לב? אם השיעול מחמיר/עולה חום? איך מאבחנים את זה? בבאזנה לריאות עי סטטוסקופ? שבוע טוב ותודה

שלום, קרוב לודאי ששום דבר לא קרה. אם היה קורה היתה מופיעה מצוקה נשימתית משמעותית

מנהל פורום רפואת ילדים