מכה במצח ונפיחות - כמו גולה

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

10/08/2022 | 19:28 | מאת: עדי

שלום. הבן שלי בן 6 רץ וקיבל מכה חזרה בצד המצח לכיוון הרקה. הוא בכה הרבה, כרגע יש כמו גולה נפוחה באיזור. עברה חצי שעה ונכון לעכשיו מתפקד כרגיל , לא הקיא וכו מה הם סימני האזהרה לחבלת ראש מסוכנת? איך ניתן לדעת אם חלילה אין דימום מוחי או משהו? כמה זמן מעקב ואילו סימפטומים? תודה רבה

10/08/2022 | 21:53 | מאת: עדי

לחדד את המקרה.. הוא לא נפל אלא רץ מהר ונתקע עם המצח בעמוד אבן גדול

שלום, אם אין איבוד הכרה ואין הקאות אין סימן לחבלת ראש מסוכנת

מנהל פורום רפואת ילדים