תכשיר הומואפטי לטיפול בריפלוקס

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

08/08/2022 | 11:55 | מאת: גל

היי ד״ר, במאמר שכתבת על ריפלוקס ציינת שיש תכשיר הומואפטי טבעי שניתן לקחת במקום תרופה. אשמח לדעת מה שם התכשיר והאם הוא עדיף על אומפרזול. בתי בת ה10 שבועות אובחנה עם ריפלוקס סמוי והרופאה המליצה להתחיל טיפול באומפרזול ביחד עם הסמכה של מטרנה (נוטרילון a.r היה מעולה לריפלוקס אבל עשה לה עצירויות נוראיות עד כדי דם בקקי וטחור)

שלום, לתכשיר אין שם וזאת הכנה רוקחית שאני מכין לפי הצרכים של התינוק. אשמח לבדוק אתכם במרפאה ולהציע טיפול מתאים.

מנהל פורום רפואת ילדים