שלשולים הקאות חוזרות..

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

20/07/2022 | 03:09 | מאת: יגל

כתבתי לך לפני מספר ימים... השאות ושילשולים לתינוק בן שנה ו3 שנמשעות שבועיים.. בכל פעם חושבת שעברנו את זה ולא מקיא ומשלשל זה חוזר בגדול.. משבת לא הקיא והיום בלילה שוב משלשל ומקיא. עשיתי תרבית צואה מחכה לתשובה. התחלתי לתת פרובויוטיקה כמו שאמרת מקבל כבר 3 ימים אך לא נכר שיפור. הילד מתפקד רגיל במשך היום ובלילה מקיא אני כבר מאוד לחוצה האם יכול להיות דלקת ריאות? חיידק טפיל? הרופא שלו אמר שזה יעבור. אבל זה כבר מרביעי לפני שבועיים זה המון זמן . תודה על תשובתך

20/07/2022 | 03:16 | מאת: יגל

מדגישה שהתחיל להשתעל ומצונן. ללא חום תודה רבה

21/07/2022 | 16:04 | מאת: יגל

אציין שקיבלתי תוצאות תרבית צואה והכל not.. רק Aeromonas spp. PCR התוצאה: הייתה . לא כתוב לא חיובי ולא שלילי מזה אומר?

מנהל פורום רפואת ילדים