גולה בסוף הלסת/בצוואר שהופעה פתאום!

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

17/07/2022 | 11:57 | מאת: אמא לחוצה מאוד

היי דר, הבן שלי בן 1.5 חולה בשבוע האחרון - שיעול, נזלת, חום. קיבל לפני כמה ימים מוקסיפן בגלל חשד לדלקת ריאות. היום בבוקר פתאום קם עם גולה בסוף הלסת/צוואר שמרגישים במישוש וגם רואים כשהוא מסתכל הצידה. אני ממש בלחץ!!! מה זה??? דיברתי עם הרופא בטלפון והוא אמר שזה קורה כשחולים. אני לא רגועה בכלל! תודה!

שלום, זאת אכן בלוטת למפה שמופיעה במחלות ובמיוחד בדלקות גרון. להרגע במיידי!!

17/07/2022 | 15:50 | מאת: מודאגת

האם הגיוני שפתאום הופיע בלילה אחד?! והוא כבר לא בתחילת המחלה, הוא ביום החמישי מתוך שמונה. תודה רבה!

מנהל פורום רפואת ילדים