משהו מוזר בגרון.

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

10/07/2022 | 08:56 | מאת: אודליה

אני בת 17 וחצי. אתמול הרגשתי משהו מציק בגרון בצד ימין כאילו תקוע איזה אוכל. הסתכלתי בגרון מול מראה ופנס. לא מצאתי כלום בצד ימין אבל בצד שמאל של הגרון ראיתי 2 נקודות לבנות (תפליטים) כמו שיש בדלקת גרון. לא כואב לי הגרון,אין לי חום מרגשה רגיל. מה זה יכול להיות שני התפליטים הקטנים האלו? אגב,אובחנתי בראשון שעברבקוליטיס אני נוטלת 4 כדורי רפאסל וכדור קורטימנט בכל בוקר (כבר שבוע) האם יש קשר לתפליטים?

שלום, זה יכול להיות משהו ישן וחסר משמעות במיוחד אם את מרגישה טוב

מנהל פורום רפואת ילדים