אטופיק דרמטיסיס ואלרגיה בעיניים

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

01/07/2022 | 16:37 | מאת: עדי

הי הבן שלי בן 6 ולפני שנתיים חווה לראשונה התפרצות של אטופיק ברגליים. היינו אצלך קיבלנו טיפות הומופאתיה שהעלימו את הפצעים והיתה רגיעה במשך שנה וחצי. לפני מספר חןדשים חזרו קצת הפצעים ברגלייפ אל בצורה מתונה לחלוטין אבל העיניים שלו החלו להאדים לגרד . רופאת העיניים אמרה שזה נראה כמו מוקד התלקחות של אלרגיה על רקע אטופיק נתנה טיפות עיניים לאלרגיה אך זה לא ממש עזר וכעת רוצה להוסיף טיפות סטרואידים למספר שבועות. אשמח לשמוע ממך על הקשר בין אטופיק לעיניים והאם יש טיפול לעיניים שאתה יכול להציע כפי שטיםת בנו בטיפות לפצעים. כמו כן האם יש נזק/התמכרות בסטרואידים לעיניים כפי שיש במשחות אלוקום וכו' לגוף שעוזרות זמנית אך לא כרוני. תודה

שלום, אכן יש טיפול שניתן לתת גם לעיניים. אשמח לראות את הילד ולבדוק ולהציע טיפול מתאים. טיפות מקומיות אינן מסוכנות אך לכל דבר יש תופעות לואי

מנהל פורום רפואת ילדים