החום עבר והתחילו כמה בעיות במקביל

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

30/06/2022 | 12:42 | מאת: מרים

בסוף השבוע שעבר היה לבן שלי חום בסביבות ה9.2 הרופא שבדק אמר שהוא לא רואה משהו מיוחד. ביום שני השבוע החום ירד ובמקביל הוא פיתח שלשולים. למחרת התעורר עם צרידות. כשבנוסף התחיל לרייר בצורה רצינית מאוד. ביום רביעי גילינו לו כמה פצעונים בסביבות הפה, הרופא שבדק אמר שאין לו פצעים בתוך הפה, ולמרות התסמינים הוא לא חושב שיש לו מחלת הפה, ובנוגע לפצעונים הוא המליץ לשים משחה אנטיביוטית. האם יש לכם איזו עצה או אבחון על המקרה, והאם יש קשר בין הבעיות.

שלום,, קרוב לודאי מדובר במחלה וירלית שגורמת לכל התופעות האלה והוא יחלים תוך ימים ספורים.

מנהל פורום רפואת ילדים