תינוק בן חודשיים מחרחר

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

21/06/2022 | 04:44 | מאת: אמא דואגת

הבן שלי התחיל לחרחר בגיל שבועיים. הרופאה איבחנה ברונכיוליטיס. טיפלנו באינהלציה ומי מלח. הטבה היתה רק כעבור שבוע וחצי. מאז החירחור לא עבר לגמרי. הוא בן חודשיים ועדיין אנחנו מנקים מידי פעם את האף שלו במי מלח (יש נזלת צהובה) לא תמיד יש הבדל בנשימה אחרי הניקוי כי החירחור מגיע מהריאות ולאו דווקא מחסימה בנחיריים. חשוב לציין שזה לא משפיע על האכילה או השמעת קולות מצידו אבל החירחור עדיין מופיע ויש תנוחות שהוא ממש בולט. האם צריך להמשיך לבדוק ולטפל בתופעה? מוזר לי שכל כך הרבה זמן עבר והוא עדיין נשאר עם העקבות של המחלה.

שלום, זה יכול להיות ממקור של דרכי הנשימה העליונות ולעיתים זה נמשך זמן רב. סבלנות והוא יחלים.

מנהל פורום רפואת ילדים