נקודת חן חדשה שצצה לפתע

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

17/06/2022 | 16:16 | מאת: נגה

הי דר שינהר. לבני צצה לםתע נקודת חן בכף היד-בחלקה הפנימי.. יש לציין שהנקודה ממש לא קטנה בגודלה. היא לא היתה שם לפני שבועיים בוודאות. האם יתכן שנקודת חן גדולה תגדל לה כך לפתע בכזו מהירות? האם יכול להעיד על מלנומה? תורים לרופאי עור ילדים הם בעוד 7-8 חודשים(!) .. ורופא עור מבוגרים בעוד כמה שבועות.. האם ניתן לחכות? האם יכול אכן להתאים בדרך ההתתהוות לחלילה משהו מדאיג? הוא בן 6 תודה

שלום, אין מקום לדאגה ניתן לחכות בסבלנות וניתן להראות גם לרופא המטפל

מנהל פורום רפואת ילדים