קורונה.

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

15/06/2022 | 19:24 | מאת: אורית

ביתי נושקת ל18 עם קוליטיס קל מטופלת בראפסל כדור 1ליום המחלה בשליטה. מחוסנת לקונה פעם 3. חיסון אחרון בספטמבר. ביום שני בבוקר עלה חום גבוה 39 שעלה כל 3 שעות למרות שנטלה משכך. בדיקת קורונה ביתית חיובית . מיום שני היא עם חום יום שני-39 יום שלישי 37.6 רביעי בבוקר היתה ללא חום כל היום וכעת בערב קפץ לה ל38.2 שאלותיי: 1- למה היום החום גבוה יותר מאתמול? 2- כמה ימים יכול להיות חום עם קורונה ? 3- אני זוכרת שבתחילת הקורונה שמעתי שמי שיש לו חום עם קורונה מעל 5 ימים זה כבר מסוכן ומצריך מיון....האם זה נכון? אני ממש מודאגת בגלל הקוליטיס(האם היא בקבוצת סיכון בגלל זה?חוץ מהחום היא יחסית בסדר ..מעט חולשה,דופק מהיר,כאבי רגליים אבל מתפקדת אוכלת שותה..... תודה רבה על עבודת הקודש כאן בפורום,זה לא מובן מאליו

שלום, אכן היא נמצאת בקבוצת סיכון מעט מוגבר אך לא מעבר לכך. כל אחד מגיב אחרת ובהחלט זה יכול להמשך מעט יותר.לא לדאוג היא תחלים.

10/04/2023 | 04:03 | מאת: סיון

היי שאלה, מתי כבר לא היה לה חום את זוכרת?

מנהל פורום רפואת ילדים