הקאות חוזרות מגיל שנתיים(בן 4.5)

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

15/06/2022 | 01:41 | מאת: בן

שלום רב, אחיין שלי בן 4.5 מגיל שנתיים סובל מהקאות הולכות וחוזרות, לרוב בלילה הוא מתעורר משיעול ומיד מקיא. אמא שלו לקחה אותו לרופאים ובדיקות, עשה צילום אולטרא סאונד ולא עלו גורמים מחשידים המסמנים משהו. אני שואל מתוך דאגה ואחריות לילד, היום ישן אצל הסבתא והתעורר עם צורך להקיא והקיא מלא, כבר פעם שלישית בשבוע האחרון. השאלה שלי היא מה דבר כזה יכול לסמן ואיך אפשר לחקור את זה לעומק, אני מודע לכך שזה תלוי תזונה בין היתר אבל שללו אלרגיות למיניהן וההורים מקפידים על שתיית מים ותזונה כמעט מאוזנת (בכל זאת ילד, אבל מקפידים גם על המותרות). אשמח לחוות דעת והשערות בנוסף לדרך פעולה על מנת לעזור לו. תודה רבה.

שלום, רצוי לגשת לגסטרו ילדים. יתכן והוא סובל מרפלוקס שלא טופל.

מנהל פורום רפואת ילדים