צילומי רנטגן ילד בן 5

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

13/06/2022 | 14:29 | מאת: שירלי

דר' שלום. לפני שנה וחצי בני שבר את שורש כף היד ועבר 4 צילומי רנטגן. שלשום שוב נפל בגינה על אותה יד ויש לו שבר במרפק ,הוא עבר שוב 4 צילומי רנטגן ושבוע הבא יש ביקורת לעוד צילום ואני מניחה שלאחר שיורידו לו את הגבס ידרשו צילום נוסף. אני ממש חוששת מכמות הקרינה ,קראתי בגוגל ונכנסתי לפחדים. מה אתה מציע לי לעשות ? אולי כדאי לוותר על הצילומים הבאים?

שלום, ממש לא אלה צילומים מכוונים ליד ולא לכל הגוף ואינם מסכנים אותו

מנהל פורום רפואת ילדים