שאלתי כבר שאלות על חום. מחפשת הרגעה

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

12/06/2022 | 20:50 | מאת: אודליה

סיפרתי על ביתי בת 5 וחצי שנים שמזה חודש וחצי נהיית חולה כמעט כל שבוע .(בתוך חודש וחצי כבר ,4 פעמים עם חום). החום מופיע ל3 ימים בערך יורד לגמרי ואחרי שבוע עולה שוב. (פעמיים נלווה לזה נזלת,פעם סטרפטוקוק ופעם חום ללא סיבה.) דיברתי היום עם הרופאה ונשלחנו לבדיקות דם,שתן ומשטח גרון. אני ממש ממש מפוחדת .קראתי קצת ברשת על חום ממושך בילדים וחשכו עיניי מכל מיני מחלות שעלו בחיפוש. אני מבקשת בעיקר הרגעה . הרופאה חושבת שמדובר בוירוסים שונים. בבקשה תענה לי אם הגיוני שבגיל כזה תתפוס כל שבוע וירוס אחר? (לשם השוואה כל החורף הייתה חולה פעמיים בלבד.). כמובן שנעשה את הבדיקות אבל בבקשה רק תרגיע אותי....אני ממש מבועתת (כתבתי לך שעוברת תקופה רגשית קשה עקב מות הסבא לפני חודשיים) תודה וסליחה ששואלת שוב

שלום, בהחלט תופעה מאד נפוצה בילדים ואין כאן שום מחלה מפחידה שמסתתרת. ניתן לחזק לה את המערכת החיסונית בטיפול טבעי ואשמח לעזור לכם

מנהל פורום רפואת ילדים