רעידות וחום..........

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

05/06/2022 | 11:19 | מאת: אמא

בת שלי בת שלוש וחצי מאתמול התחיל אצלה גודש באף שיעול ליחתי וחום בשעה אחד בלילה וחזר עוד פעם בשעה 11 בצוהריים כאשר חזר החום פעם שנייה עשיתי לה מקלחת והיא התחילה לרעוד אחרי מקלחת היה לה חום 38.5 נתנתי לה נורפין והתלבשה אבל אומרת שקר לה ורועדת וגם כאשר עולה לה החום אומרת שכאב הראש מה לעשות במקרה כזה לה רועדת וקר לה האם לעטוף אותה בסמיכה האם רעידות דבר טבעי בחום בינתיים מקווים שזה ויורוס ויעבור נותן וטמין סי וטיפול ביתי האם יש מחלת שיעול מגורם ויורוס עם חום או רק חיידקי אשמח לענות לי על הרעידות ועל אם יש ויורוס שיעול שהיא ויראלי והאם כאב ראש בזמן חום חריג כל פעם שי לה חום גם מתלוננת על כאב ראש זה קורה רק בזמן מחלה תודה מודאגת

שלום, צמרמורת הינה אופיינית בזמן עליית החום וכל כיסוי שתתני לה לא יעזור לבעיה. רק להוריד במהירות את החום יעזור.

מנהל פורום רפואת ילדים