חולה פעם שלישית בחודש אחד

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

01/06/2022 | 20:08 | מאת: אודליה

ביתי בת 5 וחצי שנים. בחודש האחרון היא הייתה חולה כבר 3 פעמים: * לפני 3 שבועות העלתה חום ליומיים יחד עם נזלת ושיעול עבר לבד אפילו לא לקחתי אותה לרופאה... *לפני שבוע בדיוק חום גבוה וכאבי גרון משטח גרון מעבדה חיובי סטרפטוקוק a קיבלה אזניל ל5 ימים * היום שוב העלתה חום (אחרי שסיימה ביום ראשון את המנה ה5 של האזניל) מה קורה פה? כל החורף הייתה חולה פעמים בודדות ודווקא בקיץ היא חולה הרבה? יש משהו שאני והרופאה מפוספסות? האם כדאי לעשות משטח חוזר? האם האזניל לא נמצא עדיין בדם שלה? האם יש מצב שהאזניל לא השפיע?

שלום, זה מיתוס שלא חולים בקיץ לרוב זה מחלות וירליות ולכן האנטיביוטיקה אינה עוזרת להם. אין שום דבר חריג אצל הילדה

מנהל פורום רפואת ילדים