מה לעשות?

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

30/05/2022 | 17:36 | מאת: בר

שלום דוקטור אני בת16 עשינו בדיקות הורמונים הכול תקין אבל יש לי קצת צלוליט הרופאה אמרה שזה הורמונלי ויכול לעבור אחרי שההורמונים ירגעו זה נכון? אני רזה ומתאמנת .. ברגע שאני מכווצת. את הישבן יש כמו גומות קטנות אבל אם מותחים את העור זה נעלם צריך ללכת לרופא ?למה זה מתחיל עכשיו?

30/05/2022 | 21:58 | מאת: בר

זה יחמיר עם הזמן? או שאי אפשר לדעת? אם אני אעלה שם מסת שריר זה יעזור?

שלום, זה נורמלי ויש אצל רבים וטובים. כל גוף עם הנטייה שלו. אין צורך לעשות דבר ולהנות ממה שיש לך ואת בריאה.

מנהל פורום רפואת ילדים