טבור - בליטה באזור חבל הטבור

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

30/05/2022 | 10:40 | מאת: שלום

בתי נולדה לפני חודשיים, הטבור (במקום החיבור לחבל) בולט מאד החוצה ממש כמו 2 ס"מ (הכל בפנים, ז.א. החלק החיצוני התייבש ונפל כרגיל רק יש בליטה עם העור הפנימי אמרו לנו שיש לה בקע וזה כנראה ייסגר עד גיל 4 האם זה קשור לבליטה ? והאם זה יכול להיסגר אם יש בליטה בתוך הבקע ? האם יש משהו מיוחד שעלינו לשמור עליה בעניין הזה או לעשות משהו לזה ? תודה שלום פ.

שלום, כדי לתת לכם תשובה מלאה וטובה כדאי שאבדוק את הילדה. אשמח לעזור.

מנהל פורום רפואת ילדים