מתן ברזל באבקה לתינוק

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

29/05/2022 | 20:00 | מאת: אלינור

לד"ר שלום וברכה, בהמשך לשאלתי מ-26.5.22 ראשית תודה על תשובתך המהירה. שמחתי לראות את תשובתך שניתן לתת לתינוק בן 6 חודשים כזה ברזל זה ממש פתרון טוב לכלל התינוקות שסובלים מעצירות. אך שכחתי פרט חשוב, לא ציינתי שזה לא ברזל שכתוב שמיועד לתינוקות. הבאתי את רשימת הרכיבים בכדי לדעת האם יש חומרים שלא מומלצים לתינוקות ולכן לא טוב לתת לתינוק את הברזל הזה. זה קצת מלחיץ לתת מוצר שאין עליו המלצה שמיועד לתינוקות בגיל 6 חודשים אך לא ידוע על תכשיר ברזל אחר ללא תופעות לוואי של עצירות שכן מיועד לתינוקות. האם עדיין לאחר כדאי לתת מהברזל ואין מקום לדאגה? נשמח מאוד לתשובתך!! תודה רבה!!!

שלום, אין כל בעיה ותמיד לא תהיה המלצה כיון שזה לא נבדק אבל אין בזה סכנה

מנהל פורום רפואת ילדים