בת 9 חודשים סובלת בזמן מתן צואה

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

25/05/2022 | 19:04 | מאת: נטלי

ערב טוב,יש לי תינוקות בת 9 חודשיים כבר יותר מחודש וחצי היא סובלת מכאב בזמן מתן צואה!הלכתי לרופא ילדים לבדיקה ושלל פיסורה אמר לשים תתינוקות באמבטיות חמות.ולראות איך תגיב,המצב עדיין קיים אין לה עצירות בכלל היא עושה צואה 4-3ביום,היא ניזונה מסימלאק וגם ארוחות פירות וירקות,המרקם של הצואה רגיל הוא לא קשה ולא גרגירי בזמן היציאה היא מתחילה לבכות ולוחצת על עצמה ממש סובלת.מה עליי לעשות?והאם יש ממה לפחד?אשמח להתייעצות לא רוצה לפספס משו אצל התינוקות,תודה מראש

שלום, כמובן רצוי לבדוק אותה כדי לדעת האם באמת אין בעיה. בכל מקרה ניתן לעזור לתקופה קצרה עם נורמלקס באבקה למספר ימים.

מנהל פורום רפואת ילדים